onsdag 12 oktober 2011

Ont

Jag har 10 veckor efter förlossningen fortfarande väldigt ont i blygdbensfogen, det är liksom en tyngdkänsla samtidigt som set gör ont när jag reser mej eller böjer mej ner. Är det någon som liksom jag har haft eller har detta? Eftersom det blev akutsnitt efter 30 timmars värkar så har jag ju typ gjort båda varianterna. Ja i alla fall en halv normal förlossning eftersom jag öppnade mej till 5 cm. Någon??

Kram

2 kommentarer:

  1. Jag drabbades av foglossning med sonen, för 8 år sedan. Det gick aldrig över helt. Denna graviditet blev det ju värre (tyvärr) och jag känner fortfarande av fogarna en hel del. Jag hoppas verkligen att dina problem försvinner helt. Jag har läst någonstans att man i alla falla kan räkna med bekymmer 3 månader efter förlossningen, sen om det ligger nåt i det låter jag vara osagt. Men det ska tydligen vara så lång tid det tar innan fogarna stabiliserar sig igen. Hoppas dina besvär snart är borta.

    SvaraRadera
  2. Jag kände ett tryck neråt när jag gick eller stod upp längre tid under den första tiden efter förlossningen. Kommer inte ihåg hur länge men mer än en månad iaf.

    SvaraRadera